Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KOLO Design 
Tuotteidemme käytännöllinen design ei tingi tyylistä. Designin viimeistelee kaunis pakkaus.KOLO Design Tuotteidemme käytännöllinen design ei tingi tyylistä. Designin viimeistelee kaunis pakkaus.

 

 Kotimaisia, puusta valmistettuja design esineitä asiakalahjoiksi kauttamme. 

Tuotteet toimitetaan lahjapakkauksessa, sekä yrityksen logo laserkaiverrettuna.

 

 

Kahvisetti S lahjapakkauksessa
- Tamminen kahvipurkki +logokaiverrus (soveltuu 500g kahvipaketille)
- Pussinsulkijat 2 kpl
- Fazerin Sininen 200g suklaalevy
- Lahja-/postituspakkaus logolla ja tervehdysviestillä
Hinta 28,90 € / kpl (alv 0%)
Kysy myös huoletonta postituspalvelua! 

 

 

Kahvisetti SKahvisetti S

 

 

Linnunpönttö ja Fazer SininenLinnunpönttö ja Fazer Sininen

Linnunpönttö ja Fazerin Sininen lahjapakkauksessa
- Linnunpönttö+logokaiverrus
- Fazerin Sininen 200g suklaalevy
- Lahja-/postituspakkaus logolla ja tervehdysviestillä
Hinta 25,90 € / kpl (alv 0%)
Kysy myös huoletonta postituspalvelua!

 

K

 

K

Kahvisetti M lahjapakkauksessa

Huom! Kaiverrus mahdollista myös lahjapakkaukseen!

Kahvisetti MKahvisetti M

 

- Tamminen kahvipurkki +logokaiverrus (soveltuu 500g kahvipaketille)
- Pussinsulkijat 2 kpl
- Tamminen suodatinpussiteline +logokaiverrus
- Fazerin kääresuklaat
- Lahja-/postituspakkaus logolla ja tervehdysviestillä
Hinta 39,90 € / kpl (alv 0%)
Kysy myös huoletonta postituspalvelua!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruokintalaite. 

 

On kyseessä tintti tai varpunen, tästä automaatista tarjottu eväs kelpaa kaikille! Kaiken lisäksi Kolo Design ruokinta-automaatti on tyylikkään näköinen vaikka hienommankin talon ikkunalle. Lintujen ruokinta antaa iloa hämäriin talvipäiviin niin linnuille kuin lintujen katselijoillekin.

 

 

 

Ruokinta-automaatti on valmistettu ekologisesta puuvahalla vahatusta koivuvanerista. Pintakäsittelyn ansiosta vanerilla on hyvä säänkesto. Pystyyn nostetun kartion muotoinen automaatti valuttaa viimeisenkin siemenen lintujen saataville.

- Ruokinta-automaatin tilavuus on noin 1,6 l.
- Pakkauksen mitat 15,5 cm x 25,6 cm x 2,5 cm.

 

Lahjarasia M

KOLO design säilytysrasioiden saranallisen kannen alle kätket omannäköisesi lahjan. Rasioihin sopii yllätykseksi vaikkapa koru, makeisia tai kalastajalle uistin.

Rasia on valmistettu käsittelemättömästä koivuvanerista.

Rasiaan on mahdollista valita täytteeksi koristelastuja ja / tai yrityksen oma logo lasermerkkauksena.

Jos haluat rasiaan logon ja / tai täytteen, tee tuotekortilla halutut valinnat.

Rasian sisämitat ovat: 15,5 cm x 11 cm x 3,6 cm.KOLO design säilytysrasioiden saranallisen kannen alle kätket omannäköisesi lahjan. Rasioihin sopii yllätykseksi vaikkapa koru, makeisia tai kalastajalle uistin. Rasia on valmistettu käsittelemättömästä koivuvanerista. Rasiaan on mahdollista valita täytteeksi koristelastuja ja / tai yrityksen oma logo lasermerkkauksena. Jos haluat rasiaan logon ja / tai täytteen, tee tuotekortilla halutut valinnat. Rasian sisämitat ovat: 15,5 cm x 11 cm x 3,6 cm.

 

 

Pukurusetti lahjarasiassa

Tyylikäs pukurusetti Kolo Design lahjarasiassa. Rusetit ovat myös Pohjois-Karjalaista käsityötä, ne valmistaa kotiompelimo VannaMa.

Rasiaan voit valita yhden rusetin seuraavista vaihtoehdoista:

korkki
valkoinen pellava
musta pellava
Mainitse tilauksen viestikentässä haluamasi vaihtoehto.

Rasiaan on mahdollista saada myös henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena rasian kanteen. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat.Tyylikäs pukurusetti Kolo Design lahjarasiassa. Rusetit ovat myös Pohjois-Karjalaista käsityötä, ne valmistaa kotiompelimo VannaMa. Rasiaan voit valita yhden rusetin seuraavista vaihtoehdoista: korkki valkoinen pellava musta pellava Mainitse tilauksen viestikentässä haluamasi vaihtoehto. Rasiaan on mahdollista saada myös henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena rasian kanteen. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat.

 

Maustekori Koivu

Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu maustekori on mitoitettu neljälle halkaisijaltaan max. 47 mm maustesäiliölle.

Pakkaus sisältää maustekorin lisäksi neljä tyhjää maustesäiliötä: kaksi maustesirotinta ja kaksi maustemyllyä.

Korin mitat: 110 mm x 105 mm x 225 mm.Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu maustekori on mitoitettu neljälle halkaisijaltaan max. 47 mm maustesäiliölle. Pakkaus sisältää maustekorin lisäksi neljä tyhjää maustesäiliötä: kaksi maustesirotinta ja kaksi maustemyllyä. Korin mitat: 110 mm x 105 mm x 225 mm.

 

Maustekori Tammi

Öljytystä tammipintaisesta vanerista valmistettu maustekori on mitoitettu neljälle halkaisijaltaan max. 47 mm maustesäiliölle.

Pakkaus sisältää maustekorin lisäksi neljä tyhjää maustesäiliötä: kaksi maustesirotinta ja kaksi maustemyllyä.

Korin mitat: 110 mm x 105 mm x 225 mm.Öljytystä tammipintaisesta vanerista valmistettu maustekori on mitoitettu neljälle halkaisijaltaan max. 47 mm maustesäiliölle. Pakkaus sisältää maustekorin lisäksi neljä tyhjää maustesäiliötä: kaksi maustesirotinta ja kaksi maustemyllyä. Korin mitat: 110 mm x 105 mm x 225 mm.

 

 

Lahjarasia S Tammi

KOLO design säilytysrasioiden saranallisen kannen alle kätket omannäköisesi lahjan. Rasioihin sopii yllätykseksi vaikkapa koru, makeisia tai kalastajalle uistin.

Rasia on valmistettu tammivanerista.

Rasiaan on mahdollista valita täytteeksi koristelastuja ja / tai yrityksen oma logo lasermerkkauksena.

Jos haluat rasiaan logon ja / tai täytteen, tee tuotekortilla halutut valinnat.

Rasian sisämitat ovat: 14,8 cm x 7 cm x 3,6 cm.KOLO design säilytysrasioiden saranallisen kannen alle kätket omannäköisesi lahjan. Rasioihin sopii yllätykseksi vaikkapa koru, makeisia tai kalastajalle uistin. Rasia on valmistettu tammivanerista. Rasiaan on mahdollista valita täytteeksi koristelastuja ja / tai yrityksen oma logo lasermerkkauksena. Jos haluat rasiaan logon ja / tai täytteen, tee tuotekortilla halutut valinnat. Rasian sisämitat ovat: 14,8 cm x 7 cm x 3,6 cm.

 

Uutuudet: tammipintainen tarjoilusetti ja suodatinpussiteline

Syksyn ja joulun mallistomme laajenee uusilla tammipintaisilla tuotteilla. Suodatinpussitelineen tammisen version lisäksi uutuustuotteisiin lukeutuu tamminen tarjoilusetti, joka sisältää

  • Vadin
  • Servettitelineen
  • Neljä kappaletta coastereita.

 

Suodatinpussiteline

 

Linnunpönttö

KOLO linnunpönttö on ekologinen ja helposti ilman työkaluja tai nauloja koottava design koti pikkulinnuille. Anna linnunpönttö lahjaksi tai lähde luontoretkelle! Ripusta linnunpönttö puuhun ja pääset seuraamaan asukkaiden pesintäpuuhia.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi.

Linnunpönttömme sopii erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille. Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Pakatun tuotteen mitat:

2 cm x 12 cm x 32 cm 
0,4 kgKOLO linnunpönttö on ekologinen ja helposti ilman työkaluja tai nauloja koottava design koti pikkulinnuille. Anna linnunpönttö lahjaksi tai lähde luontoretkelle! Ripusta linnunpönttö puuhun ja pääset seuraamaan asukkaiden pesintäpuuhia. Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Linnunpönttömme sopii erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille. Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista. Pakatun tuotteen mitat: 2 cm x 12 cm x 32 cm 0,4 kg

 

Luonnon inspiroimaa suomalaista muotoilua

Suomen kauniin luonnon neljä vuodenaikaa, vehreät metsät ja siniset järvet kalliorantoineen ovat loputon inspiraation lähde innovatiiviselle muotoilulle.
Tästä voimavarasta tahdomme ammentaa kekseliäitä ratkaisuja luontoa kunnioittaen ja sen tarjoamia resursseja kestävästi hyödyntäen.

 

Säilytysrasia
KOLO design säilytysrasioiden

saranallisen kannen alle kätket omannäköisesi lahjan.
Eri kokoisiin rasioihin sopii yllätykseksi vaikkapa koru, makeisia tai kalastajalle uistin.

Koivuvanerisessa rasiassa ei käytetä liimaa eikä ruuveja. 

 

Koottujen rasioiden mitat:
Rasia S: 80 mm x 165 mm x 43 mm Rasia M: 120 mm x 174 mm x 43 mm KOLO design säilytysrasioiden saranallisen kannen alle kätket omannäköisesi lahjan. Eri kokoisiin rasioihin sopii yllätykseksi vaikkapa koru, makeisia tai kalastajalle uistin. Koivuvanerisessa rasiassa ei käytetä liimaa eikä ruuveja. Koottujen rasioiden mitat: Rasia S: 80 mm x 165 mm x 43 mm Rasia M: 120 mm x 174 mm x 43 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESIGN. Tuotteidemme käytännöllinen design ei tingi tyylistä. Designin viimeistelee kaunis pakkaus. 

LUONTO. Kunnioitamme luontoa. Käytämme uusiutuvia ja hiilineutraaleja luonnonvaroja. 

LAATU. Valmistamme tuotteemme Pohjois-Karjalassa parhaista puulaaduista. 

 

  Säilytyslaatikko

KOLO design Säilytyslaatikko on tyylikäs säilytysratkaisu kodin pientavaroiden säilytykseen.
Pinottava laatikko on luonnonmukaista ja kaunista koivuvaneria.

Laatikon kasaamiseen ei käytetä lainkaan liimaa eikä ruuveja, vaan
se pysyy tukevasti kasassa patentoidun rakenteen voimin.

Laatikko on mitoitettu siten, että siihen sopii täydellisesti kuusi kappaletta 0,33 litran standardimitoitettuja juomatölkkejä. Laatikon sisällöllä

saat rakennettua lahjasta omannäköisesi.

Kootun tuotteen mitat: 22,5 cm x 15,5 cm x 13 cmKOLO design Säilytyslaatikko on tyylikäs säilytysratkaisu kodin pientavaroiden säilytykseen. Pinottava laatikko on luonnonmukaista ja kaunista koivuvaneria. Laatikon kasaamiseen ei käytetä lainkaan liimaa eikä ruuveja, vaan se pysyy tukevasti kasassa patentoidun rakenteen voimin. Laatikko on mitoitettu siten, että siihen sopii täydellisesti kuusi kappaletta 0,33 litran standardimitoitettuja juomatölkkejä. Laatikon sisällöllä saat rakennettua lahjasta omannäköisesi. Kootun tuotteen mitat: 22,5 cm x 15,5 cm x 13 cm

 

Tulitikkurasiateline

TULITIKKURASIATELINE
Tulitikkurasiatelineemme on saunan- ja takanlämmittäjän paras kaveri. Tikut pysyvät siellä, missä niitä tarvitaan.
​
Koivuvanerinen teline kiinnitetään seinään seinämateriaaliin sopivin kiinnikkein.​
Pakatun tuotteen mitat ovat:
11 cm x 19,2 cm x 1 cmTULITIKKURASIATELINE Tulitikkurasiatelineemme on saunan- ja takanlämmittäjän paras kaveri. Tikut pysyvät siellä, missä niitä tarvitaan. ​ Koivuvanerinen teline kiinnitetään seinään seinämateriaaliin sopivin kiinnikkein.​ Pakatun tuotteen mitat ovat: 11 cm x 19,2 cm x 1 cm

 

Sisustusteline

SISUSTUSTELINE

Sisustustelineemme on yksinkertaisen nerokas: jalkaosat pitävät tuotteen pystyssä, köydet pitävät sen muodossa ja koivuvaneri antaa kauniin ja yksilöllisen ulkoasun. Lisäksi telineen rakenne on suunniteltu niin, ettei kokoamiseen tarvita ruuveja tai liimaa. Monikäyttöinen tuote taipuu muun muassa lehti- ja puunkantotelineeksi.

Pakatun tuotteen mitat:
4 cm x 35 cm x 115 cm 
1,7 kgSISUSTUSTELINE Sisustustelineemme on yksinkertaisen nerokas: jalkaosat pitävät tuotteen pystyssä, köydet pitävät sen muodossa ja koivuvaneri antaa kauniin ja yksilöllisen ulkoasun. Lisäksi telineen rakenne on suunniteltu niin, ettei kokoamiseen tarvita ruuveja tai liimaa. Monikäyttöinen tuote taipuu muun muassa lehti- ja puunkantotelineeksi. Pakatun tuotteen mitat: 4 cm x 35 cm x 115 cm 1,7 kg

 

  Suodatinpussiteline

SUODATINPUSSITELINE

Suodatinpussitelineemme on kahvin ystävän kätevä apuri. Koivuvanerista muotoillun telineen voi kiinnittää seinälle, kaapin oveen tai asettaa pöydälle. Suodatinpussit pysyvät käden ulottuvilla siellä, missä niitä tarvitaan.

Teline kootaan itse ja sen voi kiinnittää seinälle seinämateriaaliin sopivalla kiinnikkeellä.

Pakatun tuotteen mitat ovat:
18 cm x 9,3 cm x 1,3 cmSUODATINPUSSITELINE Suodatinpussitelineemme on kahvin ystävän kätevä apuri. Koivuvanerista muotoillun telineen voi kiinnittää seinälle, kaapin oveen tai asettaa pöydälle. Suodatinpussit pysyvät käden ulottuvilla siellä, missä niitä tarvitaan. Teline kootaan itse ja sen voi kiinnittää seinälle seinämateriaaliin sopivalla kiinnikkeellä. Pakatun tuotteen mitat ovat: 18 cm x 9,3 cm x 1,3 cm

 

Suomalaista työtä, sekä Suomalaista suunnittelua.